Корпоративни обучения и личностно развитие

Празници

Ефектът на Пигмалион: Сами предизвикваме това, което ни се случва

Тъщата казва на дъщеря си: Мъжът ти и има всички признаци на алкохолик, точно както при баща ти. След тази случка не мина и ден без жената да не предупреждава мъжа си за опасността и правеше скандали. В крайна сметка човекът, наистина се пропи…

„Ако очакваме от даден човек определени действия, то най-лошите прогнози се сбъдват, обяснява психологът Александра Сучкова пред aif.ru. В този случай самата жена е провокирала мъжа си да й противодейства. По същия сценарий се развиват и отношенията с тийнейджърите, когато се страхуваме за тях. Възрастните очакват от детето неадекватни действия, разговарят с тях с повишен тон и в отговор получават агресия“ (още...)


10 начина да преодолеем понеделнишката депресия

 

 

Има ли някой, който с нетърпение да очаква началото на работната седмица? Понеделнишката депресия започва още в неделя, късен следобед и трови доброто настроение от почивните дни.  Учените са доказали, че дори мисълта за предстоящия седмичен маратон в работен режим е достатъчна да ни натовари със стрес. Но, както и в много други ситуации, всичко е под властта на личното ни възприятие за реалността. Съществуват 10 прости способа, които ще ви помогнат да преобърнете нервиращото влияние на работното ежедневие във ваша полза. (още...)


“Чудесата се случват през Новата година!”

Мечтите се сбъдват през новата годинаОтворете вратата в света на вашите желания!!!

Ако искате да отворите врата към един свят на изобилие и да почувствате вкуса на живота и удоволствието от сбъдване на желанията си, да привлечете  в живота си любов и страст, да преуспеете в новата 2015 година,  Ви каним на един вълшебен тренинг/уъркшоп.

Каним ви да се потопите в света на успех и просперитет.

Чудесата се случват на тези, които ги очакват. Бъдете готови за среща с тях и почувствайте цялата мощ и красота на магията на успеха, с цялото си тяло и душа – това ще имате възможност да научите по време на тренинга.

"Чудесата се случват през Новата година!"

Вашият живот зависи от вашите желания !!! (още...)


10 правила за незабравима отпуска

Продължение от 25 юни 2012 година... 

6) Направете нещо, което не сте правили никога преди това

Лятна оптускаПо време на отпуската, обикновено възникват ситуации, когато можете да се опитате да направите нещо, което не сте правили никога преди това. В никакъв случай не пропускайте тези възможности! В противен случай, още много дълго ще си спомняте как да сте пропуснали шанса си да опитате нещо ново.

Отдавна мечтаете да изкачите най-високата планина в страната? Направете го! Или може би винаги ви се е искало да опитате някакъв екстремен спорт? Напред! Нека лятото бъде прекрасното време, в което съкровените мечти се сбъдват! (още...)


Световен ден на книгата

книгаДнес е Международният ден на книгата и авторското право, въведен от ЮНЕСКО. Денят се отбелязва от 1995 година насам в чест на Мигел де Сервантес, Уилям Шекспир и Инка Гарсиласо де ла Вега, починали на същия ден през 1616 година.

Идеята на международния ден е да се насърчи четенето, писането, любовта и уважението към книгите.

Асоциация "Българска книга" ще връчи днес годишните си награди "Рицар на книгата" на журналистите с най-голям принос при отразяването на издателския бизнес в България.

Във Великобритания днес празнуват  и Деня на Шекспир, а в испанската провинция Каталуня традиционно си разменят книги в чест на Серватнес.  

(още...)


Честит 8-март скъпи дами!

Честит 8 март!Ако пожелаеш нещо много силно,

можеш да го постигнеш!

Вероятно ще ти е нужно търпение,

много усилия, истинска борба -

но всичко може да бъде постигнато!

Поеми риска да мечтаеш!

Поеми риска да работиш  лудо за мечтите си!

(още...)


 • Сподели с приятел

 • Ние сме в Twitter

 • Календар

  September 2021
  M T W T F S S
  « Jun    
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • Архив

 • Авторски права © Корпоративни обучения и личностно развитие. Всички права защитени
  Дизайн от: Templates Next | Превод: Т-D Elite Ltd.