Робин Шарма - Уроците на животаЕдин от най-видните бизнес консултанти в света - Робин Шарма - беше в България през месец септември 2011 година. На семинара в НДК, присъстваха доста хора - една част бяха дошли да почерпят вдъхновение, други да се срещнат с легендата, трети - да бъдат видени на това мероприятие.

Този семинар беше едно наистина много вдъхновяващо преживяване за хората, които споделят идеите за лично  и професионално усъвършенстване през целия живот. Много се писа за семинара, за срещите, за спонсорите. Половин година по-късно, когато отзвукът от мероприятието вече избледнява, в поредица от статии ще споделим някои от многото идеи и "тайни", които Робин Шарма споделя в своите книги.

"Животът е истинско приключение и колкото по-бързо разберем това, толкова по-бързо ще се научим да го възприемаме като изкуство."

Мая Анджели

Урок 1 - Прозорците на възможностите

"Всеки ден животът ви изпраща малки прозорци на възможността. Съдбата ви в крайна сметка се определя от това как реагирате на тези прозорци на възможността. Ако се изплашите от тях, ще продължавате да водите дребен живот. Ако изпитвате страх, но въпреки това се устремите към тях, ще заживеете истински. Животът просто е прекалено кратък за да играете на дребно. Дори за децата си разполагате със съвсем малко време, за да ги възпитате и да развиете максимално възможностите им. И да им покажете какво означава безусловна любов. Трудно е да отворите пак този прозорец, щом веднъж се затвори."

Робин Шарма

Ако не искате да пропуснете следващите статии, регистрирайте се ТУК за да ги получавате по е-мейл