ЧистачкаУрок № 3 - В работата си бъдете рокзвезда

На много от нас вероятно ни се е налагало да работим нещо само заради парите, които ще получим като заплащане. В съвременната икономическа криза, това вероятно пак ще бъде нещо, пред което много хора ще бъдат изправени.

"Работата придава смисъл на живота ни. Тя се отразява на самочувствието ни и на начина, по който възприемаме мястото си под слънцето. Да вършиш работата си прекрасно не е просто нещо, което правиш за фирмата, където работиш - тя е подарък, който сам поднасяш на себе си. Да вършиш работата си изключително добре ти носи самоуважение и приятно вълнение, а животът ти става много интересен. А ако влагате най-големите си способности в работата,

 

която вършите и и се посветите докрай, всъщност се насочвате към по-богат, по-щастлив и по-удовлетворителен живот."

Робин Шарма

Няма значение с какво се занимавате в момента - дали миете прозорци или стълбища, вместо да рисувате шедьоврите на 21 век; дали сутрин рано печете "хляба на народа" в хлебозавода, а вечер работите над мечтания си документален филм; дали поради липса на финансиране работите на бюро, вместо да ръководите любимите си ракопки - влагайте по капка любов във всичко, което правите. Уроците, които научавате във всеки един момент, ще ви помогнат да изградите своето величие в бъдеще.

Ако не искате да пропуснете следващите статии, регистрирайте се ТУК за да ги получавате по е-мейл