MBA ApplicationCotrugli Business School и Jobs.bg стартират проекта Experience Executive MBA, който дава възможност на български мениджъри да изпробват международно акредитираната Executive MBA програма на Cotrugli, като посетят безплатно двудневен модул от програмата  в кампуса на университета в Белград.  Събитието ще се проведе на 30 юни и 1 юли, а темата на селектирания модул е Стратегически маркетинг с лектор проф.Николас Кфури.

Модул: Стратегически маркетинг
Кога: 30 юни-1 юли 2012
Къде: Белград, кампус на Cotrugli
Лектор: проф. Николас Кфури

MBAExperience EMBA се провежда за първи път в България, след като тази година рекорден брой кандидати се състезаваха за стипендии от Jobs.bg и Cotrugli за MBA и Executive MBA програмите на хърватския университет – 723 професионалисти от различни бизнес сфери. Новият проект ще позволи на участниците да проверят до колко EMBA програмата отговаря на техните интереси, преди да се запишат за обучение. 

Кандидатите ще добият реална представа как протича EMBA обучението, като преминат през всички етапи от първоначалната селекция през подготовката за модула до крайния изпит за завършване на модула. Успешно преминалите изпита ще получат сертификат. В случай че изберат да се запишат за редовно обучение по EMBA програмата на Cotrugli, стойността на модула (1,200 евро) ще бъде приспадната от таксата за обучение, а модулът ще бъде зачетен в академичната им програма.

Условия за кандидатстване: 

-минимум 5 години професионален опит
-висше образование
-добро познание на английски език
-попълнен формуляр за кандидатстване

Срокът за кандидатстване е 25 юни 2012.

Повече информация може да намерите тук: http://www.jobs.bg/cbs-experience-emba/