идеална почивкаПреди да определите мястото за Вашата идеална почивка, ние Ви препоръчваме да проучите 10-те правила на една перфектна почивка, следвани от почти всички от най-успешните хора в света.

1) Напълно променете обстановката 
Психолозите казват, че по време на отпуската си, човек трябва изцяло да промени обстановката. Например, ако живеете в града, най-добре е да смените шума и суетата на мегаполиса с безгрижието на морския бряг - палми, слънце и златисти плажове ...

2) Обградете с с успешни хора

Много е важно с кого ще прекарате почивката си. Опитайте се да се обградите с хора, които, точно както и Вие, се стремят към щастие и успехи - това ще ви позволи да получите море от положителна енергия и нови идеи от общуването си с тях.

щастливи хора3) Отделете време за личностното си развитие

Лятото е най- удачния период за развитието на Вашата личност. И не защото е най-доброто време за смилане на нови знания, а тъй като през лятото повечето хора напълно забравят за саморазвитие и движение напред! Ето защо, четенето на книги, участието в различни семинари и работата Ви с ментори по време на отпуската ви, ще Ви отдели от 99% от останалата част от населението!

4) Отделяйте повече време за здравето си

През суровите работни дни често се случва да не разполагаме с достатъчно време, което да отделяме за да  обръщаме  достатъчно внимание на най-важното - здравето си. Ето защо, през лятото, когато имате повече свободно време, направете така, че да го инвестирате в занимания със спорт, почивка на чист въздух, да включите в дневния си рацион много пресни плодове и зеленчуци. Така ще получите запас от количество енергия, която ще Ви е необходима през цялата следваща година.

позитивни емоции5) Получете море от позитивни емоции

Опитайте се всеки ден да получавате само положителни емоции. Опитайте се да погледнете на проблемите, които ви вълнуват цяла година, от друга гледна точка. Най-вероятно това въобще не е проблем, а възможност да станете още по-успешни и още по-щастливи.

Следва продължение...